İlk ve Orta Okulumuza Label France Education Sertifikası

Fransız Dışişleri ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından ilk ve orta okulumuza, Fransızca öğretiminin kalitesi ve mükemmelliğini belgeyen Label France Education sertifikası verilmiştir.
4-5 Aralık 2014 tarihlerinde Paris-Sevres, CİEP'de yapılan çalıştaya katılan okul müdürümüz M.İhsan ZEREN, okullarımızdaki Fransızca öğretimi ve projeler konusunda bilgi vermiştir.

http://labelfranceducation.fr/

Basketbol takımımızın Kupa sevinci

İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde düzenlenen Yıldız ve Küçük Erkekler Basketbol müsabakalarında öğrencilerimiz büyük başarılar elde ettiler. Turnuva boyunca büyük çaba gösteren basketbol takımlarımızdan Yıldız ve Küçük Erkek takımlarımız birinci, Yıldız Kız takımımız ikinci olarak okulumuza kazandırdıkları kupalara yenilerini ekledirler.

İzmir Uzay Kampı Gezimiz

Galatasaray İlköğretim okulu öğrencileri, İzmir de bulunan Nasa Uzay kampına 3 günlük bir gezi düzenlediler. Öğrenciler uzay, gezegenler ve uzay seyahatiyle ilgili birçok bilgiyi gerçeğine uygun olarak inşa edilmiş maketler ve aslına uygun görevlerle eğlenerek öğrendiler. Kamp sonunda tüm katılan öğrencilere minik astronot programı katılım sertifikaları verildi.

Değerli yazar Tuna KİREMİTÇİ okulumuzu ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta öğrencilerle buluşmak üzere okulumuzu ziyaret eden değerli Yazar Tuna Kiremitçi ile Birinci Sınıf öğrencilerimiz Müzikli bir Edebiyat Sohbeti Yaptılar. Öğrencilerle gitar eşliğinde şarkılar söyleyen KİREMİTÇİ daha sonra ise kitaplarını imzalayarak öğrencilere hediye etti.Öğrenciler Tuna KİREMİTÇİ ile keyifli dakikalar geçirdiler.

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları -2014

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşkuyla ve neşe ile kutlandı. Velilerimiz sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ana sınıfından sekizinci sınıfa kadar neredeyse tüm öğrencilerimiz törende görev aldılar. Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler Öğrenci ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.