İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında 3/A sınıfı olarak da tüm okulumuz ile birlikte kitap okumanın keyfini yaşadık.

Spor alanında yetenekli öğrencilerimizi tespit etmek amacıyla "Sporcu Taraması" etkinliğine katıldık.

Spor alanında yetenekli öğrencilerimizi tespit etmek amaçlı yürütülen Sporcu Taraması etkinliğinde Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu olarak 18/12/2018 günü Beden Eğitimi öğretmenimiz Yaprak ALPTOGAN önderliğinde seçmelere katıldık.

Öğrenci Temsilcimizi Seçtik ...

2/A sınıfı öğrenci temsilcisi adayımızı Öğrenci Temsilcisi Seçimi Kurulu Başkanı Muzaffer AVCI öğretmenimizin önderliğinde güzel bir ekip çalışması ile seçtik.

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'e gittik.

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma etkinliklerimiz kapsamında saygılarımızı huzurunda sunmak ve bağlılığımızı göstermek için 3A ve 3B Sınıflarımızla Anıtkabir'deydik. Demokrasimizin mihenk taşı İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ve Etnogfrafya Müzesi'ni de gezdik.

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Önder KASUN 7/B sınıf öğrencilerimiz ile Harbiye Askeri Müzesi 'ne gezi düzenledi.

Öğretmenler Günü'nü İşaret Dili ile Engelleri Kaldırarak Kutladık.

Galatasaray Ortaokulu Matematik Öğretmenimiz Merve Temiz eşliğinde 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte 24 Kasım Öğretmenler gününü işaret dili ile engelleri kaldırarak , farkındalık yaratma adına yaptığı çalışma ile kutladık.

13. Pera Resim Yarışmasında, 5. Sınıf Öğrencimiz Arda AHMETOĞLU, Ortaokullar arasında Türkiye 3.sü olarak ödülünü Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis ELFERTS den almıştır.

Galatasaray Ortaokulu Öğrencilerimizden Hamdi Koç Matematik Olimpiyatlarında İlçe Birincisi oldu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın Kapanış Töreni

1.Sınıflarımızın Okuma Bayramı

4/A Sınıfı Öğrencilerimiz Lüküs Hayat adlı Tiyatro Eserini Canlandırdı.

8.Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuz 1. Sınıfında okuyacak 50 öğrenci kura sonucu tespit edilmiş olup, yedek kura çekimi yapılmayacaktır.

Galatasaray ilkokul koromuz 5 Mayıs 2018'de düzenlenen Borusan Çocuk Korosu gösterisine katıldı. Kapanışta ki üç şarkıyı Borusan Çocuk Korosu'yla misafir koro olarak söyleyen Galatasaray ilkokul koromuz bu paylaşımdan çok keyif aldı.

Okulumuz öğrencilerinden Tunç aslan öğrencimiz İstanbul golf kulübü'nün düzenlediği çocuklar pro-am golf turnuvasında birinci olmuştur. Ayrıca İstanbul golf kulübünün düzenlediği Alfa Romeo golf challenge minikler A kategorisi üçüncüsü olmuştur.

7A Sınıfı öğrencilerimizden Rüzgar Altunışık İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Ortaokulu'nun düzenlemiş olduğu İngilizce Proje Sunum Yarışmasında ikinci oldu. Hem Projesiyle hem de İngilizce bilgisiyle bizleri gururlandıran sevgili öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Geleneksel Anneler Günü Kermesimiz, ilkokul & ortaokul öğrenci ve velilerimizin katılımıyla Şişli binamızda yapıldı.

YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ BEYOĞLU ŞAMPİYONU OLDU

Öğrencilerimizle birlikte Yıldız Parkında Piknik Yaptık

Yeni Nesil 2000 okullarında düzenlenmiş olan Fransızca Tiyatro Festivaline katıldık.

Galatasaray İlkokulu Kura Sonuçları

2018-2019 Öğretim yılı birinci sınıf için kurayı kazananlar listesi

Galatasaray İlkokulu Kuralarına Katılacak Öğrencilerin Başvuruları 66-84 Aylık Adaylar İçin 07 Mayıs 2018 Tarihinde Başlamış Olup 18 Mayıs 2018 Tarihine Kadar Devam Edecektir.

Miniklerimiz Eskişehir Müzelerini Gezdi.

Ankara Tevfik Fikret Kukla Festivaline Katıldık.

Ortaokul Velilerinin Dikkatine

Sayın veli, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30'da Beyoğlu Ortaokul Binası'nda 2.Dönem veli toplantısı yapılacaktır. Katılmanızı önemle rica ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti İşbirliğinde "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projes'si" kapsamında "bağımlılık" konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Azra Durmuş il birincisi seçilmiştir.

5/A Sınıfı Öğrencimiz Arda Ahmetoğlu "Bilinçli tüketim ve tüketici hakları" yarışmasında birinci olmuştur.

Okulumuz öğrencisi Elif AKIN, TÜBİTAK 12.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Asya Bölge Yarışması'nda Matematik alanında ikincilik ödülü kazanmıştır.

İstanbul Bilim Olimpiyatlarında ilçe birincisi seçilen Galatasaray Ortaokulu öğrencimiz Melike ERİM´i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü Töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Uzmanlarımız,Çocukluktan Ergenliğe konulu seminerlerini sundular.İlkokul ve Ortaokul velilerimizin katıldığı etkinliğimiz çok verimli geçti. Katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Okulumuzun Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen Sayın Uzman Psikolog Aslı Soyer ve Uzman Psikolog Derya Gülterler tarafından gerçekleştirilecek “Çocukluktan Ergenliğe Cinsellik ” konulu seminere tüm velilerimiz davetlidir..

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri Ankara gezisi Anıtkabir ziyareti.

2017-2018 Beyoğlu İlçesi Satranç Turnuvası Minikler Birincisi olduk.

1- Kuzey TUFAN 2- Murat NİYAZ 3- Yağmur Güldal OKUDUCU ve katılan bütün öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

İLKOKUL VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

GALATASARAY İLKOKULU 2017-2018 eğitim öğretim yılı II.Dönem genel veli toplantısı 09 Mart Cuma saat:15.35 arasında Şişli binamızda yapılacaktır.Katılmanızı önemle rica ederiz.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KARNELERİNİ ALDILAR

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KARNELERİNİ ALDILAR

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar.