Galatasaray İlkokulu Kura Duyurusu (2022/2023)

Galatasaray İlkokulu birinci sınıf için kura çekilişi, 04 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 11.00'de, Noter, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda piyango yöntemiyle gerçekleşecektir. Çekiliş sonucunda 50 aday öğrenci yedek liste olmadan belirlenecek, kurada isimleri belirlenen aday öğrencilerin listesi aynı gün www.gsi.gsu.edu.tr ve www.gsl.gsu.edu.tr adresindeki web sitelerimizde yayınlanacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru şartları için buraya tıklayarak duyuru metnini mutlaka okuyunuz.

Not: Randevu sistemi 13 Haziran 2022 saat 00.00 ile 1 Temmuz 2022 saat 16.00 arasında açık olacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

Galatasaray İlkokulu MEB Web Sitesi

Okulumuzla ilgili tüm haber ve duyurulara aşağıda bağlantısı bulunan web sitemizden de erişebilirsiniz.

Galatasaray İlkokulu MEB Web Sitesi için tıklayınız.